SPIS DEG SLANK, SKJØNN OG FRISK!

Energi hele dagen

Brenner fett på den smarte måten

En mage som samarbeider

Søtsug borte - du har kontroll!

Hud venninnene dine misunner deg

Mindre smerter, oppblåsthet og vann i kroppen

Ikke mer forvirring eller redsel for hva du skal spise

Vi har akkurat stengt!

Nå har vi akkurat lukket påmeldingen til kurset ”glødende kosthold”!

Hvis du ønsker å stå på venteliste og få beskjed når vi åpner kan du trykke på den grønne knappen under.

Da vil du være den første som får vite om ledige plasser og nye runder.

Har du spørsmål? Send meg en mail på helene.ragnhild@gmail.com

Lag deg en fin dag så lenge :) 


By Kimberly Johnson

SLIK SKAL DU FØLE DEG:

 • Du trenger ikke være sliten hele tiden
 •  Du trenger ikke se gravid ut
 •  Du må ikke ha søtsug
 •  Du trenger ikke ha uren hud
 •  Du trenger ikke straffe deg selv
 •  Du må ikke gå på slankekur
 •  Du kan få på favorittbuksa
 •  Du kan sprette opp av sengen
 •  Det er meningen at du skal føle deg bra!!

ER DU I UBALANSE?

Lets face it. Stadig flere av oss opplever en kropp som ikke spiller på lag. Magen din buler som om du skulle vært gravid i 6 måned, huden din er tørr, uren eller nuppete og energien er på bunn. Du som lever så sunt, hvorfor får du ikke resultatene du ønsker deg?

Jeg har vært der! Jeg som drakk grønne drinker og unngikk alt som var godt, hvorfor følte jeg meg så dårlig? Det var ikke før jeg snudde på rådene at jeg fikk helsen jeg drømte om!

De siste 15 årene har jeg brent for sammenhengen mellom maten vi spiser og helsen vår. God helse handler om å trives i egen kropp, å ha overskudd og være i balanse. Det er enkelt, men det er ikke lett.

Jeg vet akkurat hvor kjipt det er å leve med lav energi, oppblåst mage og føle at en ikke er seg selv. Jeg vet også hvor vanskelig det er å lete gjennom informasjonsjungelen om kosthold og helse, der hver nye ekspert har en motstridende mening. Derfor har jeg samlet evidensbaserte råd for din beste helse og drømmekropp!

HVA ER ET GLØDENDE KOSTHOLD?

Et glødende kosthold er et kosthold som gir deg drømmekroppen, nemlig en kropp som spiller på lag med deg! Med næringsrik mat, en tarm som spiller på lag og et riktig mindsett rundt mat vil du stråle innenifra og ut. 

Dette er ikke en diett eller en 8 ukers kur. Jeg vil lære deg hvordan du kan finne kostholdet som passer deg for godt. Du skal nyte deg til resultatene du ønsker, og du skal nyte livet når du kommer dit.

 • Du spiser mat som smaker godt
 • Du spiser mat som holder blodsukkeret stabilt
 • Du får næringsstoffene kroppen din trenger
 • Du reparerer tarmen din
 • Du tar tak i ubalanser fra kjernen
 • Du spiser mat som er enkel å lage
 • Du booster forbrenningen din
 • Du lærer deg alle triksene for å stråle innenfra og ut

Etter åtte uker vil du ha lært alt dette:

Modul 1

MATEN DU ER SKAPT FOR Å SPISE

Her skal du lære hvilken mat som gjør kroppen din glad og hvilken mat vi bør unngå. Vi går gjennom karbohydrater, fett og protein og snakker om hvor mye vi trenger, hvilke kilder vi bør velge og hvordan du kan finne din balanse.

RESULTAT

Du lærer hvordan du med trygghet kan ta gode valg for din kropp, i alle situasjoner.

Modul 2

MÅLTIDER, MÅLTIDSRYTME OG PLANLEGGING 

Hvor mange måltider bør vi spise og hva bør de inneholde? Hvordan lager du en blodsukkervennlig smoothie, en salat som metter og den perfekte middagstallerkenen? Hvordan takler du en tur på resturant eller kafé?

RESULTAT

Du får et sunt kosthold til å passe med din hverdag!

Modul 3

FORDØYELSEN SOM FUNGERER

Her skal vi lære hvordan du kan reparere og ta vare på den fantastiske fordøyelsen din. Hvilken mat styrker fordøyelsen og hvilken mat svekker den? Hva med FODMAP’s og hva med probiotika? Her deler jeg også alle mine tips til en optimal fordøyelse, de som aldri har blitt delt før!

RESULTAT

Du får en mage som spiller på lag med deg og en tarm i balanse.

Modul 4

TILSKUDD FOR SKJØNNHET, TARMHELSE OG ENERGI

Mine tips og protokoller til tilskudd som faktisk fungerer. Her snakker jeg om tilskudd i form av mat eller basert på mat for energi, hud, fordøyelse og hormonbalanse.

RESULTAT

Du får oppskriften på hvilke tilskudd som passer din kropp og hvilke det er verdt å investere i.

Modul 5

MENTAL SPISING

Hvorfor gjør vi ikke det vi vet er best? Hvordan skal vi forholde oss til andre når vi endrer livsstil? Hvordan kan vi spise sunt uten at det går utover livskvaliteten og psyken? Her lærer jeg deg hvorfor perfeksjon er kjedelig og hemmer dine resultater. 

RESULTAT

Du lærer å spille på lag med kroppen din og kvitter deg med emosjonell spising og dårlig samvittighet for godt!Modul 6

NYT DEG TIL BEDRE HELSE

Her får du mine tips til de beste matbyttene, snacks, baking, hvilken drikke du bør velge og hvordan du kan gjøre sunn mat til en smakssensasjon. Denne modulen inneholder også den store søtningsguiden der jeg forteller hvilke søtstoffer du bør velge ut i fra ditt behov, og hvilke du bør styre unna.

RESULTAT

Du blir proff på sunne vaner og kan nyte deg til en bedre helse!

 Dette sier jentene i glødende kostholdsgjengen

Hege: 

"Jeg kan på det varmeste anbefale kurset "Glødende Kosthold". Helene Ragnhild er en meget kunnskapsrik kursleder, og innholdet i modulene blir presentert på en faglig, men lettfattelig og inspirerende måte. I dette kurset lærer mer enn bare hvordan man kan spise sunt - man går i dybden og lærer også om hvordan kroppen fungerer, samt at man får presentert kunnskapen bak rådene. Dette gir deltakerne de beste forutsetningene for en optimal helse og varige kostholdsendringer, basert på kostholdsråd som alle kan dra nytte av! Man lærer utrolig mye,og etter endt kurs er man istand til å ta bevisste kostholdsvalg ut fra egne behov, enten man trenger mer energi, bedre tarmhelse, en sunnere kropp eller for å bedre helsen uansett hvilken situasjon man er i. Helene Ragnhild er virkelig inspirerende og motiverende, og jeg kan ikke få anbefalt kurset hennes nok!"

Veronica:

Jeg meldte meg på dette kurset hovedsakelig for å lære mer om hvordan mat kan påvirke min hormonbalanse da denne ikke er optimal og jeg på grunn av det er i en prosess med IVF. Dette kurset har gitt meg enormt mye, jeg har lært å ta gode valg for min kropp, og for første gang på 4 år så har syklusen min blitt helt stabil og jeg har nesten ikke pms lengre. Jeg har også lært så mye mer, jeg har blitt trygg på hvilke matvarer jeg bør spise mest av, og hvordan jeg skal legge opp måltidene i løpet av dagen. Man får nok kunnskap slik at man etter endt kurs blir trygg nok til å ta egne valg og slipper være usikker på hva man bør eller ikke bør spise. Jeg merker endring på energinivået mitt, vekten går endelig nedover. Huden og neglene mine har blitt mye bedre. :-) Nå må jeg klippe neglene fordi de blir for lange, før knakk de bare! Og det aller beste er at man spiser så mye god mat at søtsug ikke er et problem lengre. . Jeg er evig takknemlig for dette kurset da det har gitt meg mye kunnskap, og ikke minst så har det gitt meg en bedre helse og en bedre kropp. Dette kurset anbefales absolutt for alle som er opptatt av helsen sin og en kropp som er frisk og sunn fra innsiden til utsiden!

Kristine:

Jeg meldte meg på var fordi jeg hadde lyst å lære mer om helse og ernæring, men kanskje mest av alt fordi jeg har hatt så mye problemer med fordøyelsen og magen. Dette er ett kurs som har gitt meg ett helt nytt perspektiv på helse og ernæring, og det har vært utrolig givende, spennende og lærerikt. Og det er gøy hvordan det allerede gir positiv virkning på kroppen og bedre blir det.

Anne:

 Helene er åpen, ærlig, kunnskapsrik, skjønn, oppdatert, tilpasningsdyktig, individrettet, personlig, profesjonell og så mye mer!

Helene S:

I januar kom jeg over et gratiskurs hos Helene Ragnhild. Jeg ble raskt interessert og tenkte dette var noe for meg. Jeg hev meg på videre kurs og må innrømme at det er det beste jeg noen gang har gjort for meg selv. Jeg var da sliten, hadde ME følelse i kroppen og slet veldig med blodsukkersvingninger da jeg har diabetes 1. Hadde mye vann i kroppen ifb. med PMS. Ikke minst hadde jeg gått opp 10 kg de siste 10 årene. I tillegg fikk jeg en sønn for 5 år siden som både var prematurfødt 10 uker og i tillegg gikk gjennom fire operasjoner de første fire leveukene og trodde vi skulle miste ham. Utfordringene og operasjonene har stått i kø og vet snart ikke hvor mange sykehusdøgn vi har hatt. Alt i alt hadde kroppen min kjent på mye stress og begynte å bli litt redd signalene kroppen sendte meg. Som diabetiker har jeg alltid vært opptatt til en viss grad å ta vare på meg selv. Kosthold har alltid vært interessant for meg men tom. I møte med helsepersonell har jeg fått høre at jeg er streng med meg selv. Jeg har fått råd som å ikke være så streng med meg selv og kose meg mer. Jeg måtte bare sette nok insulin. Dette resulterte i ytterligere blodsukkersvingninger og nye 5kg rundt magen.

Da Helene Ragnhild lærte meg om å spise blidsukkervennlig mat og mat med mye næring merket jeg en raskt en forbedring. Jeg fikk rakt mer overskudd, følte meg mer glad, vekten begynte å gå ned, jeg hadde mindre vann i kroppen og jeg måtte redusere insulinmengden min med 50% og det er mye. Jeg har sjeldent føling og jeg holder meg mer mett ila dagen. I tillegg har jeg lært å bli glad i meg selv på en ny måte. Jeg er stolt over å ta så godt vare på meg selv.

En annen bonus til å føle meg mye bedre er at jeg føler at jeg ser bedre ut. Huden min har blitt jevnere og mykere og i det siste har jeg fått kommentarer på at jeg ser så godt ut. Det er veldig hyggelig.

Jeg anbefaler alle å ta kurset til Helene Ragnhild. Dette er det beste du kan gjøre for deg selv.

Stine:

Jeg må si at Helene er ei fantastisk jente med ekstremt god kunnskap som ALLE jenter/damer burde vite og høre på. Hun fronter så sunne verdier i et alt for MAGERfokusert Norge. Dessuten er det så veldig mange sykdommer som kan bedres ved riktig kosthold..Kurset ditt har endret måten jeg ser på fett, matvarer og trening på. Jeg er flinkere til å lytte til kroppen nå, og det har betalt seg i overskudd, pen hud, sterkere hår og negler. TUSEN TAKK!

Hege:

Vil bare si jeg er så glad som "fant" deg. Så utrolig kunnskapsrik og veldig flink til å formidle til oss på en måte vi kan forstå. Og så er du jo bare ei ordentlig herlig og god jente. Takk for alt du har delt til oss. Din kunnskap, men også mye personlig. Du gir så mye av deg selv. Kurset er rett og slett fantastisk og anbefales videre til alle på min vei :-)

DETTE KURSET ER FOR DEG HVIS...

 • Du er lei av å ikke få resultatene du ønsker
 • Du sliter med difuse symptomer som hodepine, utmattelse, uren hud, eksem, luftplager, leddsmerter og magesmerter
 • Du har en mage i ulage
 •  Du har lekk tarm, IBS, hudsykdom eller annen ubalanse
 •  Du har problemer med blodsukkeret ditt
 • Du savner å ha energi og overskudd
 • Du er forvirret over hva et sunt kosthold er for deg
 • Du ønsker å gjøre en endring i livet ditt
 • Du er villig til å gjøre jobben
 • Du er klar for å bli den beste versjonen av deg selv!

SPØRSMÅL OG SVAR

Jeg har aldri tatt et onlinekurs før, hvordan fungerer det?

Ved kursstart får du tilgang til kursportalen din. Der blir det hver uke lagt ut en ny modul full av undervisningsfilmer og ekstramateriale. Da får du også mulighet til å melde deg inn i den lukkede facebookgruppen vår, hvor jeg daglig er innom og svarer på spørsmål. Der har vi også livetreninger hver uke i hele supportperioden. Du kan delta så mye du selv ønsker og får muligheten til å være med i et eksklusivt nettverk.

Passer kurset for meg som har intoleranser, ikke spiser visse matvarer, har IBS, har ME osv?

Absolutt! Her blir det ikke satte rammer og regler, og det er masse rom for tilpasning. Du har også tilgang til meg og kan dermed få hjelp hvis det er noe du lurer på. Du kan ta kurset fra hvor som helst; sofa, seng, tog, kafé osv, så det passer uansett energinivå! Hele uke 3 vil vi fokusere på tarmhelse og hvordan du kan spise for en glad mage. Alle oppskrifter er sukker- og glutenfrie, i tillegg er mange uten melk og alle kan tilpasses.

Kan kurset kombineres med familielivet?

Absolutt! At hele familien skal kunne spise sammen er en hjertesak for meg!

Maten som anbefales i "glødende kosthold" passer for både store og små. Her handler det ikke om restriktive dietter og spesialmat. Vi skal gjøre det så enkelt for deg og de rundt deg! Når det er sagt er det supert å få med flere på endringen. Når andre ser endringene du gjør blir de ofte inspirert til å ta tak i vaner selv, særlig hvis du ikke maser på dem ;)

Må jeg spise helsekost?

Nei, det må du ikke. Mat fra helt vanlig butikk danner grunnlaget for kostholdet jeg anbefaler. Helsekostprodukter kommer i så fall i tillegg for de som ønsker det. Det vil bli spesifikke anbefalinger til tilskudd som faktisk fungerer, men alle er helt frivillige.

Jeg har ikke råd

Jeg skjønner at det er en investering, men samtidig finnes det ingen bedre investering enn din egen helse. Det er dyrt å være syk, og kanskje kan du kutte ned på unødvendige utgifter som dyr kaffe eller usunn mat? 

Da jeg jobbet på klinikk synes jeg prisen ble alt for høy for kundene, og jeg så hvor stressede de ble av å måtte betale titusener for veiledning. Derfor ville jeg tilby kunnskapen min i en langt rimeligere pakke! Kurset koster deg faktisk kun 11 kroner per dag i tiden du har tilgang!

Kan jeg delbetale?

Det kan du! Jeg tilbyr to ulike betalingsløsninger slik at du kan betale i flere omganger.

Jeg har ikke tid/jeg er syk

Siden kurset går over nett går det veldig fint å ta alt i sitt tempo. Det krever ikke mer enn et par timer i uken å se filmene, lese oppgaver og sette seg inn i livsstilsendringene. Det passer aldri å gjøre endringer i livet, og det krever både innsats og vilje. Samtidig er har du ikke tid til å ha dårlig helse og føle deg som en dårlig versjon av deg selv. Om 8 uker angrer du på at du ikke startet i dag!

Hvordan vet jeg om kurset er for meg?

Fordi jeg er så sikker på at mitt kurs vil hjelpe deg på veien til ditt beste liv gir jeg deg 30 dagers garanti. To uker fra bestilling får du pengene igjen, helt uten spørsmål. Er ikke kurset for deg har du mulighet til å melde deg av innen garantiperioden hvis du leverer oppgavene jeg har gitt deg. Dette er for å sikre at vi er en motivert gjeng som faktisk vil jobbe for endring.

Legg igjen epost og navn for å være den første som får høre når vi åpner for påmeldinger!

Jeg vil aldri dele eposten din ;)